SOCIALMEDIASTRATEGIE

 Social media als speerpunt van je marketing

Meer dan 80 % van de Belgen zit op social media. Grote kans dus dat ook jouw doelgroep hier actief op is. Maar hoe komen ze nu precies op jouw social channels en website terecht? Als je ’t ons vraagt: je kan hopen dat je post viraal gaat óf je bouwt stapsgewijs aan een hechte community van merkfans via een doordachte socialmediastrategie.

Je socialmediakanalen zijn het kloppende hart van je marketing. Billycom matcht de juiste strategie met je doelstellingen. 

Ik wil een socialmediastrategie op maat van mijn doelgroep!


Boost your socials: zo werkt Billycom

1 | < SCAN > Defining your social KPI’s 

Een socialmediastrategie is geen one-size-fits-all-plan. De eerst stap is een strategieworkshop rond je communicatiedoelstellingen en doelgroep. Hoe communiceer je vandaag op social media? Waarvoor wil je je socialmediakanalen inzetten? Wie is je target group? Welke resultaten hoop je te bereiken? Daar zijn wij heel benieuwd naar.

2 | < PLAN > Work in progress

Met de input uit de workshop en aanvullende research bouwt onze contentstrateeg een socialmediaplan op maat van jouw ambities. En dat gaat veel verder dan een reeks leuke postjes bedenken. Wij werken inhoudelijk met blogs, cases, opiniestukken, interviews, video's, reels, ... Zo zorgen we voor de juiste kruisbestuiving tussen je content, kanalen en planning.

3 | < SCORE > Time to make an impact 

Heb je ook ondersteuning nodig bij de planning en publishing van je content? Check! Dat doen we in een professionele tool met een correcte approval procedure. Wij zetten alle posts netjes klaar, jij keurt de content goed voor publicatie en we zijn vertrokken. Welke posts doen het goed en hoeveel engagement hebben we gerealiseerd? Yep, die data analyseren we ook.

Meer uit je socialmediamarketing halen?

SOCIALMEDIASTRATEGIE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x