CONCEPTEN & CAMPAGNES

Snel impact maken met meetbare creativiteit

Hoe kan je opvallen in de grote massa zonder op je borst te kloppen? Juist, een campagne die origineel en verfijnd is én bovendien 200 % past bij jouw bedrijfs-DNA. Wij gooien al onze creativiteit in de strijd voor het uitwerken van een sterk concept om hoger te scoren in Google, om meer A-klanten aan te trekken, om sollicitanten te overtuigen of om jouw prospects wakker te schudden.

Billycom bedenkt sterke concepten en creëert meetbare campagnes om sneller en slimmer te connecteren met je doelgroep. Zo bouwen we trapsgewijs aan een resultaatgerichte contentmarketing onder een fundament van harde data.


Jij wilt een…

SEO-campagne

Vermist: jouw website in de Google-ranking. Wij zetten een SEO-campagne op poten om je business beter vindbaar te maken. We starten met een zoekwoordenanalyse, voeren een SEO-optimalisatie door en tracken de resultaten. Lees meer

Wervingscampagne

Je zoekt dringend versterking voor je team. Vakspecialisten die ook nog eens 100 % collegamateriaal zijn. Wij bedenken en lanceren een recruitmentcampagne die je doelgroep laat dromen van een carrière in jouw bedrijf. Lees meer

Targetcampagne

Je wilt meer A-klanten aantrekken, maar je sales- en marketingpogingen boeken onvoldoende succes. Wij creëren een targetcampagne waarmee je topleads moeiteloos de weg naar de koffie vinden. Koud, warmer, heet! Lees meer

Mailcampagne

Is jouw database in een diepe slaap gesukkeld? Tijd voor een wake-upcall, als je ’t ons vraagt. Wij schudden je prospects, klanten en medewerkers wakker met gepersonaliseerde mailcampagnes. Goeiemorgen! Lees meerInteresse in een creatieve campagne? Zo werken wij:

< READY > Set-up the KPI's

Wanneer is de campagne voor jou geslaagd? Jouw ambitie is ons vertrek- en eindpunt. We bepalen samen de doelstellingen en brainstormen over een resem acties die rechtstreeks impact maken. Die input verwerken we tot campagneconcepten. We are ready!

< SET > Launch your campaign

Strategie, copywriting, video, grafisch design, advertising, ... als de set-up duidelijk is, stellen we een kernteam samen dat de handen in elkaar slaat. We brengen je campagne up and running en zorgen voor een gerichte contentdistributie om maximaal effect te creëren. Time to make waves!

< GROW > Tracking the results

Voor, tijdens en na de campagne houden we vinger aan de pols om te checken of de campagne 'on track' is. We meten het succes van de campagnes, vergelijken met de vooropgestelde doelen en sturen bij waar nodig. Het effect dat we beogen? Wanneer je de spontane reactie krijgt: "Amai jullie zijn goed bezig!".

*** Marketing consultancy ***

Je marketingteam heeft nu of in de toekomst nood aan hands-on coaching of praktische ondersteuning op de werkvloer. Eenmalig, tijdelijk of periodiek: onze contentexperten staan zo lang als nodig aan je zijde met raad en daad.

CONCEPTEN & CAMPAGNES

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x