SOCIAL MEDIA & CHANNELS

Altijd geconnecteerd met je doelgroep

Nergens is je doelgroep zo goed vertegenwoordigd als op social media. Geen betere plek dus om je merkfans te inspireren en te engageren via YouTube, LinkedIn, Instagram, Facebook, TikTok. Maar socialmediamarketing is precisiewerk: de juiste content, op de juiste kanalen voor het juiste publiek. Daar zijn we perfectionistisch in. Vandaag bedenken wat je morgen gaat posten? Zo werkt het niet. 

Billycom vertrekt van een scan en plan om jouw channels optimaal te laten renderen. Liefst organisch, betalend als het moet. Daarom is onze aanpak ROI gedreven en onderbouwd met data.


Jij wilt een…

Strategie

Je wilt sterker connecteren met je doelgroep. Wij werken een socialmediastrategie uit die naadloos aansluit bij je marketingdoelen. Het resultaat is een uitgekiend battle plan waarin we jouw kanalen, content en planning van het nodige buskruit voorzien. En avant, mars! Lees meer

Planning & posting

Je socialmediakanalen staan al een poosje droog. Het ontbreekt je aan tijd of inspiratie om je contentflow op gang te houden. Onze content creators houden je volgers geïnformeerd en geïnteresseerd met regelmatige en relevante content. Lees meer

Communitybuilding

Je hebt flink wat volgers. De volgende stap is een hechte community creëren die het kloppende hart van je merk wordt. Wij managen je content en treden voor én achter de digitale schermen in interactie met je merkfans. Lees meer

Social ads

Je contentinspanningen op social media halen niet het verhoopte bereik. Onze visie: als je doelgroep niet op je content afkomt, moet de content naar je doelgroep. Daar zorgt onze social marketeer voor via gerichte targeting. Lees meer

Interesse in socialmediamarketing? Zo werken wij:

< ANALYSE> Set-up 

Het speelveld op social media is eindeloos. Maar we spelen geen verstoppertje, right? Daarom tekenen we tijdens een verkennend gesprek eerst de krijtlijnen van je socialmediamarketing uit.

< REALIZE> Launch 

We blazen je socialmediakanalen leven in. En dat blijven we gewoon doen tot we de hartslag van je doelgroep harder en harder voelen kloppen. Van planning, naar productie, tot posting én verder.

< OPTIMIZE> Tracking 

Je socialmediakanalen leveren een karrevracht aan data op. Maar social media is geen exacte wetenschap. Dus gebruiken we je statistieken als leidraad om bij te sturen waar nodig. Harder, better, faster, stronger!


*** Marketing consultancy ***

Je marketingteam heeft nu of in de toekomst nood aan hands-on coaching of praktische ondersteuning op de werkvloer. Eenmalig, tijdelijk of periodiek: onze contentexperten staan zo lang als nodig aan je zijde met raad en daad.

SOCIAL MEDIA & CHANNELS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x