MARKETINGSCAN & STRATEGIE

Jij hebt de ambitie, wij de strategie

Je organisatie maakt elke dag het verschil. En met dat succesverhaal wil je natuurlijk zoveel mogelijk klanten en sollicitanten inspireren en connecteren. We like your way of thinking! Bij Billycom trekken we resoluut de kaart van contentmarketing. Hartenjagen met waardevolle content waar jouw doelgroep écht iets aan heeft. 

Billycom schuift mee aan tafel voor een marketingscan en vertaalt jouw doelstellingen stap voor stap naar een audience based marketingstrategie.


Jij wilt …

Meer sales

Je hebt een straf businessconcept maar de leads blijven uit of zijn onvoldoende kwalitatief. Wij werken een marketingstrategie op maat uit van jouw doelgroep volgens het show-don’t-sell-principe en zo trekken we ze in jouw salesfunnel. Lees meer

Een sterk merk

Je wilt je merkbekendheid vergroten. Anders gezegd, je zoekt naar een geschikte manier om te tonen dat je de beste bent in wat je doet. Maar dan zonder te stoefen. Wij geloven je, nu nog een plan om de rest te overtuigen. Lees meer

Je employer branding boosten

Je zoekt volk. Goéd volk. Collega’s op wie je kan bouwen en vertrouwen. Aan ons om te tonen dat ze bij jouw organisatie op de juiste plek zijn beland. En dat gaat veel verder dan een kickertafel op kantoor. Wij denken vanuit je bedrijfs-DNA. Lees meer

Ambassadeurs creëren

Je hebt een tof team dat bulkt van talent. Eentje waar je concurrentie stiekem toch een beetje jaloers op is. Wij werken een strak intern communicatieplan uit dat je mensen dichter bij je organisatie brengt én houdt. Wij creëren ambassadeurs! Lees meerHoe bepalen wij jouw marketingstrategie? 

< DURVEN > Intakegesprek

Een marketingstrategie zonder doelstelling is als een fiets zonder banden, ver zal je niet geraken. De eerste stap is daarom steeds een verkennend gesprek over jouw ambitie en verwachtingen. We lichten de werkwijze van Billycom toe en laten jou kennismaken met de kracht van contentmarketing. Voel je de match? Dan springen we samen op de tandem. Alle remmen los!

< DENKEN > Workshop

Een doordachte marketingstrategie vertrekt van de juiste vragen. Jawel, we hebben het hier over de grote W-vragen: wie, wat, wanneer en vooral waarom. Tijdens onze workshop gidsen we je door enkele denkoefeningen die ons de nodige input voor je contentplan opleveren. We bedenken het samen!

< DOEN > Matrix 

Alle inzichten uit de marketingscan gieten we in een 3d-contentmarketingplan. We spreiden je content (copy, video, design) uit over een tijdslijn, bepalen de juiste mix van online en offline communicatiekanalen én maken daarbij een opdeling tussen je verschillende doelgroepen. Ready to roll-out!

*** Marketing consultancy ***

Je marketingteam heeft nu of in de toekomst nood aan hands-on coaching of praktische ondersteuning op de werkvloer. Eenmalig, tijdelijk of periodiek: onze marketingexperten staan zo lang als nodig aan je zijde met raad en daad.

MARKETINGSCAN & STRATEGIE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x