BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Bedrijfsfotografie visualiseert je professioneel imago

Klanten identificeren zich makkelijker met merken die hun verhaal visualiseren. Zeker in dit digitale tijdperk is er geen helderdere taal dan beeld. Want zelfs razendinteressante blogs of catchy webcopy trekken in eerste instantie maar aan door hun visuele omkadering. Onze bedrijfsfotograaf zorgt voor de juiste match tussen tekst en beeld.

Je wilt online en offline communicatie versterken met authentiek fotomateriaal. Billycom brengt je bedrijfscultuur treffend in beeld.

Ik wil mijn bedrijfsimago boosten via prikkelende bedrijfsfoto’s!


Capturing your company: zo werkt Billycom

< CONCEPT > The right angle

Achter iedere bedrijfsnaam schuilt een ambitieus en warm team van vlees en bloed. Foto’s zijn dé manier om te tonen waar jouw organisatie voor staat. In samenspraak met onze huisfotograaf bepalen we een concept voor de fotoshoot en leggen we de aandachtspunten vast.

< CAPTURE > Dynamic shooting

We komen naar je kantoor, ontvangen je in onze Billy Studio in Heverlee of zien elkaar op locatie. Onze fotograaf stelt je op je gemak en geeft gerichte instructies voor een geslaagd resultaat. We blijven ver weg van staatsieportretten en gaan resoluut voor haarscherpe, persoonlijke beelden. Tip: we kunnen zowel video-opnames inblikken als bedrijfsfoto’s shooten op eenzelfde draaidag.

< SHINE > Final editing

Van stoer en stijlvol naar persoonlijk en authentiek: we leveren bedrijfsfoto’s op die 100 % aansluiten bij je missie, visie en bedrijfscultuur. Time to shine!

Fotograaf gezocht voor bedrijfsfoto’s?

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x