VIDEO

Krachtige video’s voor sterke merken

Op social media worden video's gemiddeld genomen 1200 % meer gedeeld dan tekstuele posts. Er valt dus nog heel wat terrein te winnen op je communicatiekanalen. Denk aan reportages, testimonials, aftermovies, expertisevideo’s, …  Maar losse video’s zonder plan zijn niet onze stijl. We kijken altijd naar de bigger picture en gebruiken je communicatiestrategie als leidraad. Zo zorgen we er altijd voor dat je bedrijfsvideo’s multi-inzetbaar zijn voor je website, socials en marketingcampagnes.

Je wilt met méér impact communiceren. Dan kan video niet in je contentplan ontbreken. Billycom brengt je bedrijfsidentiteit krachtig in beeld. 

Ik wil meer bereik met video’s!


Shooting with a mission: zo werkt Billycom

< CONCEPT > Unique stories

De buitenwereld een inkijk geven in je unieke bedrijfscultuur? Een videoreportage spreekt altijd aan. Ben je eerder van het type ik-kan-het-goed-uitleggen? Dan denken we graag een interviewformat uit op maat van jouw onderneming en expertises.

< SCRIPT > Content foundation

Alle creatieve uitspattingen uit de brainstormsessie zet onze scriptwriter om in tastbare tekst. Zo heb je tijdens de opnames steeds een richtsnoer waarop je kunt terugvallen.

< RECORDING > Capturing stories

D-day, onze opnameploeg rukt uit voor dé draaidag! Tijd om die Colgate smile boven te halen. We werken steeds in halve of hele draaidagen. Tijdens de opnames mikken we op een grote variatie aan shots en laten we ruimte voor ideeën on the spot.

< EDITING > The right sound

Er zit meer in een draaidag dan je denkt. In onze montagekamer editen we alle shots tot lange en korte video’s geschikt voor meerdere socialmediakanalen. We houden daarbij rekening met je persoonlijke voorkeuren zoals muziek en ondertiteling in de taal van jouw keuze.

< READY > The finishing touches

Na het inblikken van je bedrijfsvideo’s horen we graag je feedback. We zetten waar nodig de puntjes op de i en maken je video’s ready to roll.

Ervaren video agency gezocht?

VIDEO

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x