SEO-COPYWRITING

Jouw bedrijf in het online vizier van je ideale doelgroep

Je huidige website vertelt éxact wat je doet, maar online aanvragen blijven uit. Of je bent werkzaam in een concurrerende sector en je hebt heel wat content nodig om online impact te genereren. Onze senior copywriters volgen de evoluties in zowel technische als content SEO op de voet. Zo schrijven we elke website met de juiste woorden op de juiste plaats.

Je website is één van de krachtigste marketingkanalen om prospects aan te trekken. Billycom zorgt voor een optimale online vindbaarheid via SEO-copywriting of SEO-optimalisatie.

Ik wil een website met een sterk verhaal én de juiste keywords!


From research to return on investment: zo werkt Billycom

< RESEARCH > Diving into your brand 

Hoger scoren in Google begint met een intensieve researchfase. Na een uitvoerige kennismakingsronde met je merk, verdiepen we ons in jouw marktaanbod. Welke keywords of zoekwoordcombinaties geven potentiële klanten in? Ons zoekwoordenonderzoek is de eerste strategische stap naar meer digitale vindbaarheid. En daar hebben wij de juiste SEO-tools voor.

< WRITE > Answering the right questions

Met het zoekwoordenonderzoek en jouw doelstellingen als leidraad adviseren we passende online SEO-content. Van nieuwe expertisepagina’s, naar maandelijkse blogposts, tot geografische landingspagina’s. Billycom giet de antwoorden die je doelgroep op het web zoekt in to the point informatie. Vergeet clickbait content of copy-paste, onze SEO-copywriters creëren unieke webteksten met een hoge rankingfactor.

< RETURN > Reaching your audience 

Je SEO-teksten staan live. Maar daar stopt het niet. SEO is een groeistrategie met langetermijneffect. Want ook het zoekgedrag van je doelgroep en de algoritmes van zoekmachines evolueren. Daarom gaan we met Billycom graag een partnership aan met je bedrijf voor continue SEO-ondersteuning. Een investering die blijft renderen, absolutely!

Ervaren agency SEO-copywriting gezocht?

SEO-COPYWRITING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x