GRAFISCH DESIGN

Grafisch design waarmee je indruk maakt

Woord en beeld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Denk maar een website of magazine, die lees je pas als het totaalplaatje klopt. Onze grafische talenten geven je content visueel vorm. Wij gieten whitepapers, e-books, bedrijfsmagazines, social media posts en flyers in een aantrekkelijk design. Voor logo-ontwerp en visual rebranding werken we nauw samen met toppartners gespecialiseerd in grafisch design.

Je content moet meteen de aandacht van je doelgroep grijpen. Billycom vergroot de impact van je teksten met prikkelend design.  

Ik wil content die in het oog springt!


Powerful graphic design: zo werkt Billycom

< IDENTIFY > The branding basics

Printmaterialen of online content opmaken, dat is een wereld van verschil. We doorspitten je vraag, analyseren de tech specs en bestuderen je brand guide. Beschikt je bedrijf nog niet over een logo of huisstijl? Dan schakelen we onze gespecialiseerde partners in om je merkidentiteit vorm te geven.

< DESIGN > Distinctive graphic design

Heeft jouw grafisch design ook tekst nodig? Onze copywriters schrijven je boodschap gevat uit. Na goedkeuring op de inhoud, verzorgen we de lay-out. Je ontvangt een opgemaakte file die helemaal in lijn ligt met je huidige look en feel.

< DELIVER > Ready to publish or share

Meteen fan van het ontwerp of graag nog enkele wijzigingen doorvoeren? We finaliseren het grafisch design van je offline of online content met een groot oog voor detail. Zo ontvang je kwalitatieve grafische materialen die rechtstreeks naar de drukker of het wereldwijde web kunnen.

Grafische studio voor jouw contentdesign?

GRAFISCH DESIGN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x