Billy Babbel 11.0 |  De favoriete lectuur van de Billy's

Billy Babbel 11.0 | De favoriete lectuur van de Billy's

Karlijns favoriete lectuur

Van krachtige opiniestukken, over luchtige reportages, tot creatieve reclamecampagnes: ik betrap er mezelf op dat ik ze lees met een kritische copywritersblik. Beroepsmisvorming? Misschien wel. Een roman? Een vakantie is voor mij dé ideale setting om in een straf verhaal te duiken. Een favoriet? Niet echt… Ik laat me graag verrassen.

Guilty pleasure: Mijn tweede leven speelt zich af op Instagram. Dagelijks volg ik posts en stories van verschillende influencers. Ze inspireren me op het vlak van outfits, reizen, recepten… en ik droom weg in hun fabulous life... Love it!

Jana's favoriete lectuur

Klaar voor een kleine bekentenis? Ik ga nog steeds naar de bibliotheek. Een echte boekenworm dus! Genre? Fictie! Luchtige chicklits, detectiveverhalen, psychologische drama's. Laatst verslonden: De Hemel Verslinden van Paolo Giordano. Non-fictie? Becoming van Michelle Obama is een voltreffer!

Guilty pleasure: Ik schaam me hier absoluut NIET voor, maar nog steeds droom ik weg in de magische wereld van Harry Potter! Ik verkies de boeken boven de films. Trouwens, zoals vele fans, ben ik ervan overtuigd dat mijn toelatingsbrief voor de toverschool van Zweinstein verloren is gegaan in de post. :-)

Ellens favoriete lectuur

Zonder twijfel, magazines! Cosmopolitan, Elle, Vogue… Waarom? Ze inspireren! Ik volg uiteraard girly topics als beauty en fashion, maar ook de brandend actuele onderwerpen over taboes en politiek, de columns en het voorwoord van de redactie. Achteraf gebruik ik de knipsels om te scrapbooken. Ik heb boekjes vol met inspirerende quotes.

Guilty pleasure: Horoscopen (ik ben altijd zo nieuwsgierig) én Amerikaans geïnspireerde, filosofische zelfhulpboeken zoals The Secret van Rhonda Byrne en boeken van Oprah Winfrey: “Anything you can image, you can create”.

Tims favoriete lectuur

Boeken die neigen naar het absurde, zoals deze van Franz Kafka, Nikolai Gogol of Willem Elsschot, zonder dat de schrijver zich daar compleet in verliest. De verhaalprotagonisten zijn allesbehalve heldhaftig. Eerder kwetsbare zielen in een grote, harde wereld. Grappig, ontroerend en herkenbaar. I like.

Guilty pleasure: Ik betrap er mezelf op dat ik vaak eindeloos blijf scrollen op mijn Facebook wall. Een ongelofelijk nutteloze tijdvreter.

Petra's favoriete lectuur

Ik hou van een kakelverse krant in de ochtend en de geur van magazines. Het onbevangen bladeren, me verdiepen in een interview of een leuke column. Ga ik op reis, dan draag ik een loodzware rugzak met… jawel, magazines. Tegen het einde van de reis zijn ze helemaal verfrommeld en beduimeld met zonnecrème. Heerlijk!

Guilty pleasure: Weekendmagazines! Mijn favorieten zijn Nina en Sabato. Leuke interviews wisselen af met handige tips voor restaurants, shops en hotels. Daarop baseer ik mijn favorietenlijstje en zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends in mode, styling en schoenen… Schoenen, dat is pas mijn guilty pleasure!

Anouks favoriete lectuur

Bovenaan mijn lectuurlijst? Magazines! Hondenpsychologie, tuinieren, minimalisme, baby’s & ouderschap, … Ik laat me leiden door de interesse van het moment. Waag ik me toch aan een roman, dan wil ik wegdromen in reisverslagen over besneeuwde toppen, verre landen en culturen. Ik ben helemaal gek op DS Audio, mijn favoriete podcast. Boeiend! 

Guilty pleasure: Radio Mama, een podcast over, je raadt het al, het ‘mama zijn’! Ik blader ook geregeld door het magazine Ouders van Nu en lees er de grappige verhalen, boeiende ervaringen en nuttige tips van andere ouders. Ik ben namelijk net zelf mama geworden!
Billy Babbel 11.0 |  De favoriete lectuur van de Billy's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x