Billy Babbel 2.0 | Later als ik groot ben…

Billy Babbel 2.0 | Later als ik groot ben…

Later als ik groot ben…

Als jong meisje ben ik opgegroeid in de diepe Kempen op een afgelegen boerenerf in Corsendonk. Midden in de natuur, wat ik nu zeker kan appreciëren, maar als opgroeiende tiener best wel eenzaam en afgelegen.

In het pre-digitale tijdperk eind jaren ’80 waar communicatie over een draad ging met een grote grijze draaitelefoon en je moest corresponderen met handgeschreven brieven, was ik wel benieuwd naar de grote stad, de grote wereld. Alles leek zo onbereikbaar.

Mijn eerste grote ontdekking deed ik bij Irène, de lokale buurtsuperette onder de kerktoren… 

Daar kon je werkelijk ALLES kopen, van nagelknippers tot 200 gram jonge kaas. Elke dinsdag reed ik met mijn fietske naar Irène voor de nieuwe Flair. Het was zoveel meer dan een wekelijks magazine. Flair bracht mij inkijk in een wereld-ver-van-mijn-bed met modeshoots op exotische plaatsen, een streepje glamour en glitter, spannende avonturen van lezeressen en delicate meisjesonderwerpen.

En telkens vroeg ik me af: HOE geraak je daar in die grote wereld…

30 jaar later na een full focus op mijn studies, mijn grote verhuis naar de stad Leuven, de uitbouw van mijn carrière en mijn gezin, startte ik mijn bedrijf Billycom. Voor mijn website wou ik een professionele, passion driven en elegante uitstraling. Ik zocht naar passende en professionele foto’s voor mijn nieuwe website en toeval of geen toeval (!), zag ik op Facebook dat de bekende Amerikaanse fotografe Caroline White één weekje in Parijs was for shooting business women.

Mijn hart maakte een sprongetje en ik kreeg een instant Flair flashback… 

Een echte fotoshoot in Parijs? Zou ik? Durf ik? Hell yeah! De dag van mijn shoot stapte ik ’s morgens in alle vroegte de Thalys op met een overvolle valies. Ik sleurde werkelijk mijn hele collectie kleren en schoenen naar hartje Parijs. Hotelkamer, kapper, make-up artist… yes, yes, yes! Met een buik vol wilde vlinders nam ik nerveus mijn eerste poses aan. Caroline schatte de situatie meteen in: “Girl, we need some champagne to relax”… and so I did!

Een streepje glamour in Parijs. Heerlijk. Genoten. Een fantastische ervaring. 

Met een glimlach tot achter mijn oren en een portfolio vol prachtige foto’s ben ik teruggekeerd. Dit kan ik met een gerust hart schrappen van mijn bucket list. Flair-model-voor-één-dag? Check the box!

Want… je bent nooit te oud om grote meisjesdromen te realiseren. 

Welke dromen zou jij nog willen realiseren?

Benieuwde Billy-groetjes,

Petra

Billy Babbel 2.0 | Later als ik groot ben…

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x