Billy Babbel 4.0 | Mijn eerste Billy jaar en zoveel gekke plannen en stiekeme dromen later...

Billy Babbel 4.0 | Mijn eerste Billy jaar en zoveel gekke plannen en stiekeme dromen later...

Mijn eerste Billy verjaardag! Hip Hip Hoera!

Alweer een jaar gepasseerd, ik merk het aan mijn steeds dieper wordende lachrimpels – oei, dit klinkt als de openingszin van mijn ongeschreven roman? Mijn Billycom-avontuur startte in mei vorig jaar, net na mijn wereldreis. In Nepal, Nieuw-Zeeland en de Filipijnen kon ik al heel wat avontuurlijke hoogtepunten van mijn bucketlist schrappen, maar bij Billycom kwamen er nieuwe en verrassende ‘checks’ bij. 

Mijn start als copywriter was geheel onverwacht. 

Mijn opa vroeg nog: “Heeft dat iets te maken met je studie Antropologie?” Nee, verre van! Hij begreep er niets van. Ik was - zoals altijd - nieuwsgierig, dus smeet ik mezelf met plezier in het nieuwe Billy-avontuur. Tot nu toe ben ik nog niet huilend of gillend weggelopen, een succes dus!

Wat kan ik na 1 jaar Billycom van mijn bucketlist schrappen?

1 | Netwerken vóór de werkdag

Opstaan voor dag en dauw? Enkel voor bakkers en beenhouwers dacht ik ooit. Niets is minder waar. De ondernemers van BNI starten hun wekelijkse netwerkmeeting om half 7 s ’ochtends. HALF 7!!! Ik hoor mensen met kinderen al denken, dagelijkse routine Anouk…. niet voor mij hoor! Nu goed, het vroege uur went en beter nog, het geeft je tonnen energie om de rest van de dag door te komen. Totaal onverwacht!

2 | Inzicht in het reilen en zeilen van de ondernemer

Als copywriter neem ik de tijd om ‘echt’ met de ondernemers te praten over hun business, te luisteren en te exploreren. Ik heb letterlijk meer dan 100 verhalen van ondernemers gehoord en neergeschreven. Wat een boeiende en inspirerende wereld is het toch. Op mijn 1001 nieuwsgierige vragen kreeg ik telkens een eerlijk antwoord. De rode draad? Een wereld van hard werken, doorzetting en zoveel voldoening. Meer van dat!

3 | Een professionele fotoshoot in hartje Parijs

Nog geen 2 weken was ik aan de slag bij Billycom en de Thalystickets zaten al in mijn mailbox. Time for teambuilding! Een professionele fotoshoot waarvoor ik mijn hele kleerkast en schoenencollectie naar Parijs sleurde. Na wat onwennig gegiechel ging ik er he-le-maal voor! Smile! Ha ha ha! Hey! Mijn kaken deden zeker 2 dagen pijn, maar het resultaat mocht er wezen. Check! (Doet me denken dat dit bijna 1 jaar geleden is… tijd voor een nieuwe teambuilding, Petra? )

1 jaar Billycom was alvast een boeiende reis. Meer inzichten en avonturen volgen ongetwijfeld, maar dat bewaar ik voor mijn roman later. We gaan voor een bestseller!

Welke checks heb jij het afgelopen jaar afgevinkt op jouw bucketlist?

Avontuurlijke groetjes,

Anouk

Billy Babbel 4.0 | Mijn eerste Billy jaar en zoveel gekke plannen en stiekeme dromen later...

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x