Billy Babbel 7.0 | Billy’s out of office

Billy Babbel 7.0 | Billy’s out of office

Een teambuilding met de Billy’s, dat is veel girl power, een flinke dosis creativiteit, een streepje glamour & glitter en een badass attitude. Lees even mee…

Tijd: 08.30 | Activiteit: Aankomst Artkom | Status: Zenuwachtig

5 nerveuze Billy’s rollen volle valiezen binnen in de prachtige loft van Artkom. Nerveus in de positieve zin van het woord natuurlijk, want er staat een creatieve branding workshop én een professionele fotoshoot op onze planning. We worden met een big smile onthaald door Nicky Myny die ons spontaan rondleidt in haar trendy ingerichte loft, die zo uit een interieurmagazine lijkt te komen. De koffie smaakt en we hebben zin in deze spannende dag.

Tijd: 09.00 | Activiteit: Make-up | Status: Nog zenuwachtiger

Een professionele fotoshoot vraagt om professionele make-up. We schakelen de hulp in van de geweldige sympathieke visagiste Michèle Feyaerts van GlamM Team. Een indrukwekkende collectie fond de teints, concealers, 50 tinten oogschaduw, blush en mascara wordt in de strijd gegooid om de Billy’s een naturelle look aan te meten. Haar en make-up? Dubbelcheck! Intussen duiken we in onze valiezen om onze outfits op elkaar af te stemmen. Stijlvol. Vlotjes. En toch niet te ‘matching’.

Tijd: 09.30 | Activiteit: Fotoshoot | Status: Giechelig

De laatste schakel in ons girl power-team is de Leuvense fotografe Marilyn De Smet van About Mary Photography. Ze scant alle hoekjes van de loft, op zoek naar het juiste licht en in no time decoreert ze enkele leuke fotohoekjes. Ellen, onze nieuwste Billy, bijt de spits af. Een beetje onwennig poseert ze voor de camera, maar met de juiste instructies van Marilyn gaat de sfeer van giechelig naar ‘we can do this’. Ons zelfvertrouwen voor de camera groeit met de minuut.

Tijd: 10.30 | Activiteit: Creatieve workshop deel 1 | Status: Geconcentreerd

Om onze creatieve geest aan te wakkeren, nodigt Nicky Myny ons uit om plaats te nemen voor een wit canvas. Opdracht: intuïtief schilderen. We maken alle 5 een to-taal ander kunstwerk. Dit belooft voor de volgende opgave: een collage maken van kleuren en spreuken die passen bij de branding van Billycom. De knipsels vliegen in het rond en er wordt gewerkt in opperste concentratie. Onze ‘kunstwerkjes’ komen op ons inspiratiebord. Stof tot nadenken!

Tijd: 12.30 | Activiteit: Light lunch | Status: Relax

We lassen een middagpauze in en gaan helemaal in de relax-modus wanneer we aanschuiven aan een stijlvol gedekte tafel (Instagram-momentje!). Onze smaakpapillen worden verwend met gevulde falafels, verse slaatjes, kruidige humus en een fris wit wijntje (vinden we leuk!). We reflecteren druk over onze kleurrijke collages en bespreken de strategie van de namiddag. Het belooft opnieuw een creatieve DIY-sessie te worden.

Tijd: 13.30 | Activiteit: Creatieve workshop deel 2 | Status: Gemotiveerd

Nicky trekt letterlijk en figuurlijk alle registers en schuiven open met stofjes, verfjes, boeken, gedichten, juwelen en zelfs verse bloemen. We stellen 3 kleurenpaletten samen die passen bij de branding van Billycom. Nieuwe uitdaging: creatieve werkjes maken in elk kleurenpallet. We verven en vloeken, krijten en knippen, prutsen en prullen. Dit is moeilijker dan we dachten. Nicky motiveert om vol te houden: “Julie moeten geloven in het proces!” En plots was het daar…

Tijd: 15.30 | Activiteit: Aha-moment | Status: Euforisch

And the winner is… kleurenpallet 3. Overduidelijk! Al onze geslaagde en minder geslaagde kunstwerken in dit kleurenpallet blenden mooi in elkaar en hebben een stijlvolle, maar toch badass Billy attitude. Een diepdonkergroen in combinatie met gouden accenten: dit worden de basiskleuren voor onze nieuwe huisstijl. We kijken en knikken goedkeurend voor zoveel eensgezindheid. Teamwork makes the dream work!

Tijd: 16.00 | Activiteit: Billy Bubbels | Status: Losjes

We knallen een flesje op een intense maar oh zo zalige dag. We nippen van ons glas en beslissen om nog een paar zotte actiefoto’s te nemen. Marilyn fladdert met haar fototoestel als een vlinder door de loft en laat ons de gekste poses aannemen. Doe eens boos, blij, verbaasd, lief, uitdagend, sexy? No problem! We switchen nog een aantal keer van outfit en gaan helemaal los voor de camera. Billy models in wording? Hell yeah!

Tijd: 17.00 | Activiteit: Huiswaarts | Status: Happy

De valiezen worden terug gevuld, niet alleen met kleren maar ook met fantastische herinneringen van een inspirerende dag. Moe maar voldaan keren we huiswaarts. We beloven om snel aan de slag te gaan met ons nieuwe fotomateriaal en onze nieuwe brandingkleuren. Onze website wordt aangepast, onze Instagram krijgt een boost en een redesign van ons logo is alvast in creatie. Wordt snel vervolgd…

Bedankt Nicky voor je inspirerende begeleiding in jouw mooie loft!
Bedankt Marilyn voor je positieve energie. De foto’s zijn werkelijk fantastisch!
Bedankt Michèle voor onze professionele make-up! We look like a million dollars!
Bedankt Billy’s voor jullie out-of-the-box ideeën en geweldige creatieve vibes.

Fiere Billy Boss,

Petra

P.S. Benieuwd naar nog meer behind the scenes-beelden? Check zeker het filmpje op onze Facebookpagina

Billy Babbel 7.0 | Billy’s out of office

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x