Billy Blog 1.0 | Welkom!

Billy Blog 1.0 | Welkom!

Mijn website www.billycom.be is nu een maand online, dus hoog tijd voor de volgende stap: de lancering van mijn Billy Blog.

Waarom een blog?

Ik schrijf graag, vooral in mijn hoofd. Het moment dat ik ga slapen, mijn ogen sluit en het donker wordt dan bevind ik mij in een apart bewustzijn ergens tussen denken en dromen. Mijn fantasie borrelt op en ik schrijf de boeiendste verhalen en de mooiste zinnen. In mijn hoofd. Aangezien we nog even zullen moeten wachten op een iBrain – een hoogtechnologisch toestel dat hersengolven capteert (ideetje voor Apple?) – schrijf ik mijn hersenspinsels neer om ze te delen met mijn Billy Fans.

Waarover gaat deze blog?

Over communicatie: mijn stokpaardje.
Ik wil met Billycom een lans breken voor authentieke communicatie en ondernemers begeleiden om op zoek te gaan naar hun waarden, hun visie, hun sterkte, hun passie en hoe ze dit kunnen neerschrijven in een oprecht verhaal, een website, een folder, een presentatie, een nieuwsbrief. Dit geldt voor zowel de startende ondernemers als voor corporate bedrijven. 

‘The art of communication is to be authentic. Be yourself, no matter what they say.’


Over clarity: mijn bewuste W-vragen. 
Wat? Waar? Waarom? Wanneer? Wie? Heel vaak praat ik met ondernemers en zaakvoerders en krijg ik een gepassioneerd maar enigszins onsamenhangend verhaal van dit is mijn aanbod, maar we doen ook dit en soms ook dat en… en… en. Billycom wil een klankbord zijn voor starters en ondernemingen ‘in change’ door te sparren over hun bedrijfsvisie, hun focus en door de bijhorende communicatie op één lijn te zetten.

 ‘A dream without a plan, is just a wish.’


Over ondernemen als starter.
Het vraagt veel moed om een eigen zaak op te starten. Zelf ben ik door een rollercoaster gegaan van absolute euforie tot ‘waar ben ik in godsnaam aan begonnen?’. De concurrentie is onvermijdelijk en als starter vraagt het ontzettend veel moed om ook jouw vlag te planten in de businesswereld. Voila, deze zone baken ik af en dit wordt mijn werkterrein. Billycom wil starters coachen en ze op weg helpen met raad en daad om je PR & communicatie op te starten. Een website, een logo, naamkaartjes, folders,... dit kan snel en budgetvriendelijk! 

‘It’s time to get visible!’


De ideeën voor de volgende blog posts borrelen wild op, dus ik kijk alvast uit naar Billy Blog Post 2.0.

Tot schrijfs!

Wil je reageren? Stuur een mail naar petra.meeus@billycom.be

Billy Blog 1.0 | Welkom!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x