Billy Blog  6.0 │ Zuurstof in de zomer

Billy Blog 6.0 │ Zuurstof in de zomer

Zuurstof in de zomer

Het is volop vakantie… ook voor ondernemers! #jawel
Na een jaar van rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan is het tijd om de pauzeknop in te duwen en nieuwe zuurstof te tanken. Of je de wereld nu ontdekt op een avontuurlijke manier, dichtbij huis geniet of tot rust komt op een bijzondere bestemming… het is zalig om even uit te blazen, alles los te laten en weer op te laden natuurlijk.

Vind je het moeilijk om een out-of-office in te stellen? #herkenbaar
Wanneer de vertrekdatum dichterbij komt, moet je snel nog wat projecten afronden, klanten bellen, facturen sturen, collega’s briefen, een dringend to-do-lijstje afstrepen en rondschieten om de laatste vakantiespullen bij elkaar te zoeken. En dan ben je weg en kan je het werk he-le-maal loslaten of niet? Gun jezelf en je hersenen een paar dagen vrijaf want dat doet wonderen.

Af en toe herbronnen maakt van jou een betere ondernemer. #loslaten
De meest creatieve ideeën ontstaan niet binnen de vier werkmuren, maar komen bovendrijven wanneer je een nieuwe (zonne)bril opzet tijdens een inspirerende wandeling of een relaxmomentje op het strand. Zet jezelf in de ‘ontspanmodus’ en je krijgt vanzelf geniale ingevingen over nieuwe businessontwikkelingen, nieuwe expertises, nieuwe diensten of nieuwe communicatielijnen.

Hou deze ideeën vast en bel als de bliksem naar Billycom! #inspiratie
Want wij willen je heel graag helpen om deze nieuwe inzichten te vertalen naar sterke en toffe teksten voor je website, voor je social media, voor blogs, voor nieuwsbrieven, enz… Daarom blijven onze copywriters tijdens de zomermaanden op post* en stappen we met een ‘big smile’ mee aan boord van jouw project zodat je na de vakantie 100 % ‘reloaded’ opnieuw aan het werk kan.

Maar eerst… keep cool, slow down & take a break.

*Omdat de Billy’s ook zuurstof moeten bijtanken, genieten we deze zomer ook van enkele heerlijke vakantiebestemmingen. Geen paniek. Wij zorgen de hele zomer door voor permanentie natuurlijk!

Zonnige groetjes uit Oostenrijk, Canada en Zuid-Afrika,
Billy

Billy Blog  6.0 │ Zuurstof in de zomer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x