Billy Blog 8.0 | Zin in een WAT-relatie?

Billy Blog 8.0 | Zin in een WAT-relatie?

Euh... zin in een WAT?

Om met Billycom te werken, hoef je (gelukkig) niet links of rechts te swipen voor een ideale match. Een WAT-relatie staat voor Working Apart Together, omdat het fijn is om met jou als vaste klant te werken.

Waarom zou je kiezen voor een WAT-relatie met Billycom?

Omdat je als ambitieus bedrijf meer leads en meer klanten wil aantrekken via een sterk online imago. Of omdat jouw interne en externe communicatie een rommeltje is en je dringend op zoek bent naar ‘de rode draad’. Of omdat je je klanten wil informeren en inspireren, jouw producten en diensten wil promoten en je als expert in de markt wil zetten. Hoe? Met eerlijke content, slimme SEO landingspagina's, zakelijke blogs, sterke testimonials, gerichte mailings en originele social media posts. 

Interesse? Dan willen de Billycom copywriters heel graag een WAT-relatie met jou en jouw bedrijf.

Wij komen eerst langs voor een persoonlijke kennismaking (een eerste date dus!) en als er een wederzijdse klik is (spannend!), dan is het tijd voor actie. Wij reserveren graag enkele uren per maand in onze agenda waarbij we met volle concentratie voor jou schrijven. Zo kunnen we jouw bedrijf door en door leren kennen, weten wat je doet, wie je wil bereiken en zelfs welke 'tone of voice' je verkiest.

Elke geslaagde WAT-relatie begint met goede afspraken…

Billycom heeft een speciale Copy Credits formule waarbij je 25 uur copywriting reserveert voor € 2000 (1 jaar geldig). Een blog, een mailing, een nieuwsbericht, een klantentestimonial, een salesdossier of een kerstkaartje schrijven? Jij mag zelf kiezen hoe je deze 25 uur copywriting invult.

Meer weten over het Copy Credits Abonnement of jouw Copy Credits NU activeren?

ONTDEK HIER DE COPY CREDITS FORMULE >>

Billy Blog 8.0 | Zin in een WAT-relatie?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x